Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Κοτόπουλο πανέ με γλυκόξινη σάλτσα!!


Υλικά: ρύζι για πιλάφι
καρότα
αρακά 
πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
πιπεριά πράσινη
φασολάκια
στήθη κοτόπουλου κομμένο σε κομμάτια
αβγό
φρυγανιά, αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
βούτυρο
Γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη


Τρόπος: Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό, τα καρότα, τις πιπεριές, τα φασολάκια και τον αρακά.
Όλα σε μικρά κομμάτια. Μόλις είναι μισοβρασμένα προσθέτουμε το ρύζι.
Όταν βράσει, τα καίμε όλα με βούτυρο.


Παίρνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα αλατίζουμε, τα βουτάμε σε αβγό και έπειτα σε φρυγανιά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Σε κατσαρολίτσα βάζουμε τη γλυκόξινη σάλτσα που πήραμε έτοιμη και λίγο νεράκι να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε μέσα τα έτοιμα πανέ κοτόπουλου και σερβίρουμε πάνω στο πιλάφι.


Καλή σας όρεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου