Υλικά: 20 γαρίδες βρασμένες με το φλούδι
2 κουταλιές ξερό σέρι (αρωματισμένο κρασί -μπορεί να αντικατασταθεί με βερμούτ)
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 1/2 κουταλιά φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σαμπάλ σελέκ (πάστα από καυτερή πιπεριά και αλάτι - αντικατάσταση με καυτερή πιπεριά)
Τρόπος: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή και όλη τη νύχτα.
Ζεσταίνουμε τις γαρίδες στη σχάρα και βουτάμε στο μείγμα.
Καλή σας όρεξη!!
2 κουταλιές ξερό σέρι (αρωματισμένο κρασί -μπορεί να αντικατασταθεί με βερμούτ)
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 1/2 κουταλιά φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σαμπάλ σελέκ (πάστα από καυτερή πιπεριά και αλάτι - αντικατάσταση με καυτερή πιπεριά)
Τρόπος: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή και όλη τη νύχτα.
Ζεσταίνουμε τις γαρίδες στη σχάρα και βουτάμε στο μείγμα.
Καλή σας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου