Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Πατάτες σκορδάτες!

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 
1 ποτηράκι λάδι
3 κουταλιές μουστάρδα
3 σκελίδες σκόρδο
χυμός ενός πορτοκαλιού
χυμός ενός λεμονιού
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Τρόπος: Κόβουμε τις πατάτες κυδονάτες, δηλαδή σε τέσσερα κομμάτια.
Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, τη μουστάρδα, το πορτοκάλι, το λεμόνι και το ένα σκόρδο και τα χτυπάμε.
Περιχύνουμε τις πατάτες μας. Το υπόλοιπο σκόρδο το κόβουμε σε ροδέλες, και το μοιράζουμε στο ταψάκι μας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε για μια ώρα, στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου