Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Σκορδαλιά με αμύγδαλα και καρύδια!

Υλικά: 5-6 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. καρύδια και αμύγδαλα
1 μεγάλη φέτα ψωμιού μπαγιάτικο
λάδι, ξίδι ή λεμόνι


Τρόπος: Κοπανάμε καλά το σκόρδο, και προσθέτουμε τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα και καρύδια.
Προσθέτουμε τη φέτα του ψωμιού που πριν την έχουμε μουσκέψει και την έχουμε στύψει.
Δουλεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει λείος πολτός, και ρίχνουμε τμηματικά όσο λάδι πάρει, και όσο ξίδι ή λεμόνι.




Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου