Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Γαύρος με πιπεριά στο τηγάνι!

Υλικά: 1/2 κιλό γαύρο
1 μικρή πατάτα
1 πιπεριά
2 ποτήρια νερό
λάδι 
ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
1 λεμόνι
1/2 σκελίδα σκόρδο


Τρόπος: Καθαρίζουμε το γαύρο και τον αλατίζουμε. Τρίβουμε την πατάτα στον τρίφτη στη ψιλή πλευρά.
Κόβουμε την πιπεριά σε ροδέλες. Σε ένα σαγανάκι βάζουμε το νερό και το λάδι και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε την πιπεριά, και την τριμμένη πατάτα.
Τα αφήνουμε να βράσουν 3΄, και προσθέτουμε τον αλατισμένο γαύρο και το σκόρδο και αφήνουμε να βράσουν όλα τα υλικά για 7΄. 
Λίγο πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου