Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Μπιφτέκια γεμιστά!!

Υλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 φρυγανιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 αβγό
πιπέρι
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο
100 γρ ροκφόρ
1 κουταλιά μουστάρδα


Τρόπος: Ανακατεύουμε τον κιμά με την φρυγανιά που την έχουμε πριν μουσκέψει.
Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι, αβγό, και δουλεύουμε καλά το μείγμα.
Πλάθουμε 12 πολύ μικρά μπιφτεκάκια. 
Χτυπάμε το βούτυρο, το ροκφόρ και τη μουστάρδα.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα 6 μπιφτέκια και τοποθετούμε από πάνω τα άλλα 6.
Πατάμε τις άκρες για να κλειστεί το μείγμα μέσα.
Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε στη σχάρα.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου