Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Γίδα ή πρόβατο στο φούρνο με ντομάτα!

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο γευστική από τη φίλη μας την Ελπίδα-Άννα!
Για όσους δεν θέλουν να φάνε το κρέας βραστό!!!


Υλικά: 1 1/2 κιλό γίδα ή πρόβατο
6 πατάτες κομμένες για φούρνο
ζωμός από βραστή γίδα ή πρόβατο
λάδι
αλάτι, πιπέρι
λίγος χυμός ντομάτας


Τρόπος: Βράζουμε καλά το κρέας όπως στην   συνταγή  ''γίδα βραστή''.
Αν θέλουμε κάνουμε με το ζουμί λίγη σούπα.
Βάζουμε το κρέας στο ταψί.
Προσθέτουμε τις καθαρισμένες πατατούλες μας.
Προσθέτουμε και ζουμί από το βράσιμο.
Λάδι, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και λίγη ντομάτα χυμό.
Πολύ λίγο χυμό ντομάτας να μη γίνει κατακόκκινο
Ψήνουμε και....


 καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου