Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Χαλούμι μαρινάτο με δυόσμο και καρπούζι!

Υλικά: 400 γρ τυρί χαλούμι
300 γρ. καρπούζι


Μαρινάτα: 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξύδι
1/4 φλιτζανιού λάδι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 φλιτζάνι φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
2 κουταλιές ζάχαρη
Βάζουμε όλα τα υλικά σε βάζο και τα χτυπάμε καλά.


Τρόπος: Κόβουμε το τυρί σε κύβους 2 εκατ. και το ανακατεύουμε με τα υλικά της μαρινάτας σε μπολ.
Το βάζουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Στραγγίζουμε το τυρί και  το ψήνουμε  ώσπου να μαλακώσει και να ροδίσει.  Βγάζουμε μπαλάκια από το καρπούζι. Περνάμε τυρί και καρπούζι σε οδοντογλυφίδες και περιχύνουμε με τη μαρινάτα.


Καλή σας όρεξη!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου