Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Σουβλάκια με πιπεριά και παπάγια!

Υλικά: 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο 
1 ώριμη παπάγια
1 πράσινη πιπεριά


Μαρινάτα: 1 κύβος ζωμός κότας θρυμματισμένος
1 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι μέλι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
2 κουταλιές ελαφριά σάλτσα σόγιας
1/2 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ.


Τρόπος: Κόβουμε το κρέας, τη παπάγια, και την πιπεριά σε μπουκιές. Ανακατεύουμε με τη μαρινάτα και τα βάζουμε στο ψυγείο όλη νύχτα.
Τα στραγγίζουμε όλα και κρατάμε τη μαρινάτα. Περνάμε σε καλαμάκια εναλλάξ το κρέας, την παπάγια και την πιπεριά.
Τα ψήνουμε στη σχάρα ή σε πλάκα, αλείφοντας με μαρινάτα κάθε τόσο.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου