Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Καυτερές γαρίδες!

Υλικά: 20 γαρίδες βρασμένες με το φλούδι
2 κουταλιές ξερό σέρι (αρωματισμένο κρασί -μπορεί να αντικατασταθεί με βερμούτ)
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 1/2 κουταλιά φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σαμπάλ σελέκ (πάστα από καυτερή πιπεριά και αλάτι - αντικατάσταση με καυτερή πιπεριά)


Τρόπος: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή και όλη τη νύχτα.
Ζεσταίνουμε τις γαρίδες στη σχάρα και βουτάμε στο μείγμα.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου