Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Καρυδοπιτάκια!

Υλικά: 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι γάλα
2 κουταλάκια κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρίφαλο
3 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα


Τρόπος: Χτυπάμε στο μίξερ 4΄ όλα τα υλικά εκτός της ψίχας καρυδιού.
Προσθέτουμε και τα καρύδια και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ατομικές βουτυρωμένες φόρμες πασπαλισμένες με ζάχαρη.
Βάζουμε στο κέντρο από πάνω μισό καρύδι για γαρνιτούρα.
Ψήνουμε περίπου για 20΄-30΄στους 180 βαθμούς.
Αν θέλουμε στολίζουμε και με σαντιγύ.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου