Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Γιαουρτοκέικ με φλουρί!!




Υλικά:1 Βιτάμ μαλακό
1 γιαούρτι Τotal πλήρες
4 αβγά
11/2 πακέτο αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του
11/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη
2 βανίλιες άρωμα
1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα αδιάλυτο
1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι
ζάχαρη άχνη




Τρόπος:Χτυπάμε στο μίξερ του βούτυρο μέχρι να ασπρίσει και να γίνει λείο.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη, και συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα, τη βανίλια, το χυμό πορτοκαλιού, και τέλος σταδιακά το αλεύρι, ενόσω χτυπάμε με το μίξερ. Τέλος ρίχνουμε τα αβγά και σταματάμε μόλις το μείγμα μας γίνει παχύρρευστο και λείο.
Αν είναι πολύ σφιχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα χυμό πορτοκαλιού.
Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το στρώνουμε καλά.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Μόλις ψηθεί, το βγάζουμε σε πιατέλα, βάζουμε νόμισμα απαραίτητα, και γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη.



Καλή σας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου