Υλικά: 1 χταπόδι
λάδι
ξύδι
Τρόπος: Πλένουμε καλά το χταπόδι και καθαρίζουμε το κεφάλι αφαιρώντας με προσοχή το στόμα.
Το κόβουμε σε κομμάτια και το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με νερό χωρίς αλάτι, να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπάζεται το χταπόδι.
Μόλις έχει βράσει και είναι αρκετά μαλακό, προσθέτουμε λάδι και ξύδι και συνεχίζουμε το βρασμό, μέχρις ότου δέσει η σάλτσα.
Όταν αυτό γίνει σερβίρουμε και καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου