Υλικά: 2 πακέτα σφολιατάκια για τυροπιτάκια
βούτυρο σε υγρή μορφή
λίγη ζάχαρη
ζάχαρη άχνη
Τρόπος: Ξεπαγώνουμε τα σφολιατάκια και τα απλώνουμε σε μια επιφάνεια ένα- ένα.
Ρίχνουμε λίγο βούτυρο και το αλείφουμε με το πινέλο. Πασπαλίζουμε με ελάχιστη ζάχαρη.
Τα διπλώνουμε στα δύο και τα πατάμε ελαφρά. Κι αν ανοίξουν στο ψήσιμο δεν έχουμε πρόβλημα.
Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και από πάνω .
Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν πάνω και κάτω στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Τα βάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Εξαίρετα συνοδευτικά για καφέ ή για τσάι. Χωρίς την άχνη μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν βάση για σπιτικά γλυκά όπως το μιλφέιγ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου