Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σκορδάτο χοιρινό με κύμινο!!

Υλικά : 2 ψαρονέφρια
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
χυμός ενός λεμονιού
κύμινο
αλάτι
λάδι
2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ


Τρόπος : Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε φέτες πάχους περίπου ενός εκατοστού, και τα σοτάρουμε σε ζεστό λάδι. Αφού τα γυρίσουμε κι από τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα, ρίχνουμε το σκόρδο και μόλις ροδίσει σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. 
Ρίχνουμε αρκετό κύμινο και αλατίζουμε. Τέλος βάζουμε τόσο νερό, όσο να σκεπάσει το κρέας μας.
Μετά από 15΄διαλύουμε σε λίγο νερό το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό. Σβήνουμε αμέσως τη φωτιά και είναι έτοιμο. 
Συνοδεύεται με πιλάφι ή τηγανιτές πατάτες.


Καλή σας όρεξη!!

1 σχόλιο: