Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Μοσχάρι με μανιτάρια!

Υλικά : 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους
4 κουταλιές αλεύρι
4 κουταλάκια λάδι
1/2 κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ζωμό μοσχάρι
700 γρ. μανιτάρια
1 γιαούρτι 
αλάτι, πιπέρι


Τρόπος : Μέσα σε μπολ, βάζουμε το αλεύρι και το πιπέρι, ανακατεύουμε κι έπειτα ρίχνουμε το κρέας να αλευρωθεί καλά απ'όλες τις πλευρές. 
Σε τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει κι αυτό. Αν θέλουμε ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι ζωμό για να μη κολλήσει. Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και προσθέτουμε το αλάτι και τον υπόλοιπο ζωμό. 
Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου για 30΄. 
Κατά διαστήματα ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί, μέχρι να γίνει παχύρρευστο. 
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και ανακατεύουμε. 




Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου