Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Κεφτεδάκια με μανιτάρια!!

Υλικά: 450 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια
400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 αβγά
ψίχα από δύο ψωμάκια βουτηγμένη στο γάλα
40 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα ζωμός κρέατος 
αλάτι 
λάδι

Τρόπος: Ανακατεύουμε τον κιμά, με τα αβγά, την ψίχα, την παρμεζάνα, λίγο αλάτι και πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια.
Το ψιλοκομμένο κρεμμύδι το αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι με λάδι, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο για 5΄.
Βγάζουμε το πυρέξ, και απλώνουμε τα κεφτεδάκια και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τον ζωμό και το σκεπάζουμε ξανά.
Ψήνουμε μέχρι να μείνει με το λάδι του, και να είναι ψημένα ρόδινα και μαλακά τα μανιτάρια με τα κεφτεδάκια.

Καλή σας όρεξη!!!



2 σχόλια:

  1. Mairy Mosc... τέλειο φαίνεται.. καλή μας όρεξη
    να σου ευχηθώ επίσης, χρονια πολλά και μια καλή χρονιά να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανταστικό! Εμένα μου αρέσει πολύ!
      Καλή χρονιά και από εδώ!!

      Διαγραφή