Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Πλεξίδες σουφλέ!!!

Υλικά: 1 πακέτο ζυμαρικά πλεξίδες τρίχρωμες
1/4 ζαμπόν
1/4 μπέικον
1/2 κιλό τυρί που λιώνει κασέρι ή ένταμ τριμμένο
2 αβγά
1,5 ποτήρι γάλα

μοσχοκάρυδο

λίγο τυρί για τρίψιμο
βούτυρο


Τρόπος: Βράζουμε σε νερό με λίγο αλάτι τα ζυμαρικά μας.
Τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε. Τα πασπαλίζουμε με λίγο τυρί τριμμένο- μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λίγη φέτα- και με λίγο μοσχοκάρυδο.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαμπόν που το έχουμε ψιλοκόψει, καθώς και το μπέικον που είναι επίσης ψιλοκομμένο.

Προσθέτουμε το μισό τυρί και ανακατεύουμε τα υλικά μας καλά.

Αδειάζουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα πυρέξ και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε.

Αφήνουμε λίγο να τραβήξει και ψήνουμε στο φούρνο έως ότου ροδίσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου