Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πατατοσαλάτα!!

Υλικά : 4-5 πατάτες μέτριες
4 αβγά
4 κοτσάνια σέλερι ή σέλινο
αλάτι, πιπέρι
4-6 κουταλιές μαγιονέζα
1-2 κουταλιές μουστάρδα


Τρόπος : Βράζουμε τις πατάτες, και τα αβγά. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. 
Ψιλοκόβουμε το σέλερι ή το σέλινο και τα αβγά και τα βάζουμε στο μπολ μαζί με τις πατάτες.
Ρίχνουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, πάνω στα αβγά και ανακατεύουμε απαλά με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Αφήνουμε τη πατατοσαλάτα να κρυώσει εντελώς. Τα υλικά πρέπει να μην έχουν πολλή μαγιονέζα, παρά μόνο την απαραίτητη. Γι' αυτό την προσθέτουμε σταδιακά.
Βάζουμε τη πατατοσαλάτα στο ψυγείο, αφού τη γαρνίρουμε με φέτες αβγού.
Πρέπει να είναι κρύα πριν τη σερβίρουμε.


Καλή σας όρεξη!!

2 σχόλια:

  1. πολύ εύκολη φαίνεται... και θρεπτική...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σαλάτες είναι ωραίες και θέλουν και λίγη φαντασία! Τελικά μπορούν να είναι και ένα πλήρες γεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή