Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Αχλαδόπιτα!!

Υλικά: 4-5 αχλάδια
1 1/2 ποτήρι αλεύρι
1/2 ποτήρι λάδι
1/2 ποτήρι γάλα
3 αβγά
9 κουταλιές ζάχαρη


Τρόπος: Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε φέτες. Προσθέτουμε 3 κουταλιές ζάχαρη κι ανακατεύουμε. Χτυπάμε στο μίξερ, το λάδι, με τις 6 κουταλιές ζάχαρη, προσθέτουμε τα αβγά και το γάλα και τα αφήνουμε να χτυπηθούν για 2΄-3΄. Ρίχνουμε στο μείγμα λίγο-λίγο το αλεύρι, κι ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε τα αχλάδια. 
Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι και ρίχνουμε το μείγμα. Στρώνουμε τα αχλάδια μέσα στο μείγμα για να είναι ίσου πάχους. 
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα.

Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου